OVER MIJ

Aangenaam! Mijn naam is Alicia Albers en ik ben een gecertificeerde trimster, aangesloten bij ABHB en tevens bladcoördinator bij ABHB. Ik heb mijn opleiding behaald bij het Aeres Training Centre te Barneveld.


Ik heb altijd een grote interesse gehad in honden. Ondanks dat ik andere opleidingen heb afgerond in het verleden heb ik besloten mijn hart te volgen! Toen ik drie jaar was, dacht ik dat ik een hond was. Toen ik zes jaar was, dacht ik dat het een beroep was. Ik haal mijn grootste geluk uit het bezig zijn met honden.


Ik ben afgestudeerd als Basis Kynologisch Instructeur en heb ik een tijdje als hondentrainer gewerkt bij een fijne hondenschool in Huis ter Heide. Daarnaast heb ik ook een eerste opstapje gemaakt naar de gedragstherapie. Na het afronden van mijn trimopleiding heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten: Trimsalon Dog´s Life. 

OVER NOAH

Als het goed is ben je al een aantal keer mijn foto tegengekomen. Ik ben Noah. Een Welsh Springer Spaniël. Geboren in 2009, een ouwe lobbes van 14 met een grijze snoet. Ik heb Alicia pas leren kennen toen ik ongeveer 7 jaar was. Daarvoor woonde ik bij een hele lieve andere familie. Helaas kon ik daar niet blijven. Alicia liet mij eerst alleen uit, begin 2020 heeft ze mij samen met haar vriend definitief in huis genomen. Inmiddels ben ik onderdeel van het meubilair. We zullen elkaar niet zien in de trimsalon maar weet dat ik waarschijnlijk de reden ben voor haar start als trimster.


Pootje van Nootje.